1 min læsningMæhle: Vi har gode chancer for at gå videre

Joakim Mæhles Atalanta fik ikke point mod Manchester United på trods af en tidlig 0-2-føring. Danskeren mener dog stadig, at Atalanta kan bruge deres erfaringer fra onsdagens kamp i de resterende kampe i Champions League-gruppespillet.

1 min læsning
Joakim Mæhles Atalanta kom foran 0-2 mod Manchester United, men United formåede at vende kampen til 3-2. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det lignede længe, at Joakim Mæhles Atalanta skulle lave et stort resultat på Old Trafford mod Manchester United i Champions League-gruppespillet.

Atalanta var foran 0-2 ved pausen, men et forandret United-mandskab vendte kampen til 3-2 i anden halvleg. 

På trods af onsdagens nederlag mener Mæhle stadig, at det bestemt ikke er umuligt for Atalanta at nå videre fra gruppespillet.

– Vi har gode chancer for at gå videre fra gruppespillet. Vi kan tage meget med fra den her kamp på en svær udebane mod et kanonstærkt hold. Vi skal tage de gode ting med videre i gruppespillet, og vi har stadig fire point med tre kampe tilbage. Så alt kan ske, og vi går selvfølgelig efter at gå videre fra gruppen, fortalte Joakim Mæhle efter kampen til TV3 Sport.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Læs også: Andreas Christensen scorede sit første Chelsea-mål i overbevisende sejr

Mæhle stødte i opgøret også på sit store idol Cristiano Ronaldo, der blev kampens matchvinder.

– Jeg spurgte ikke efter Ronaldos trøje, men jeg roste hans mål og spurgte, om det var rigtigt, at han var 36 år. Han blinkede og sagde, at ja, det var det, sagde Mæhle grinende.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer