1 min læsningAndreas Christensen scorede sit første Chelsea-mål i overbevisende sejr

Chelsea tog onsdag aften imod Jon Dahl Tomassons Malmö FF i Champions League, hvor Andreas Christensen for første gang scorede i Chelsea-trøjen.

1 min læsning
AC

137 kampe i blåt skulle der til før danske Andreas Christensen for første gang scorede for Chelsea Football Club. Det skete nemlig onsdag aften, da klubben tog imod Malmö FF i Champions League på Stamford Bridge.

Her kunne den danske landsholdsspiller lade sig tiljuble af stort set hele Chelsea-holdet efter blot ni minutter, da han halvflugtede bolden i mål efter en assist fra sin brasilianske forsvarskollega Thiago Silva. Et mål, der helt tydeligt betød alverden for danskeren.

Kort herefter kunne Jorginho så sikkert gøre det til pausetillingen 2-0 på et straffespark, som klodset blev begået af det Jon Dahls tropper.

Efter pausen moste Chelsea bare videre og gjorde det til både 3-0 og 4-0 ved scoringer af Kai Havertz og endnu et straffesparksmål af Jorginho.

4-0 sejren var dog ikke kun godt nyt for The Blues, der allerede i første halvleg måtte udskifte to angrebsprofiler med skader. Først udgik Romelu Lukaku nemlig og senere måtte Timo Werner gøre det samme.

Læs også: Piqué holder liv i Barcelona-avancement i Champions League

Andetsteds i Gruppe H dystede Zenit Skt. Petersborg og Juventus i Rusland. Her fik Den Gamle Dame bragt sig foran i slutningen af kampen ved svenske Dejan Kulusevski, der dermed topper gruppen over netop Chelsea med maksimum point efter tre kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer