1 min læsningDanmark holder 10. plads på FIFA-ranglisten

FIFA har opdateret sin verdensrangliste, og Danmark er med de seneste to sejre i VM-kvalifikationen fortsat nummer 10. Landsholdet kan blive topseedet til VM, hvis man når op på syvendepladsen.

1 min læsning
Danmark er blevet kåret som årets hold i verden af magasinet Four Four Two. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark har med sejrene over Moldova og Østrig kvalificeret sig til VM i Qatar 2022. Samtidig har landsholdet fastholdt sin 10. plads på FIFA’s verdensrangliste, der afgør, hvordan Danmark bliver seedet til VM. Der er derfor grund til at spejde efter syvendepladsen, som Spanien er rykket op på.

For hvis Danmark fortsætter sin sejrsstime og ender med at hoppe op på syvendepladsen, kan landsholdet nemlig blive topseedet til VM. Landstræner Kasper Hjulmand har da også tidligere fremhævet vigtigheden i at skrabe så mange point sammen som muligt frem mod VM. For at nå målet, skal Danmark udover Spanien forbi Portugal (8) og Mexico (9).

Læs også: Hjulmand bekymret for spillerne: Det er ikke maskiner

I toppen af ranglisten er Belgien fortsat nummer et foran Brasilien, og Frankrig hopper op på tredjepladsen efter ‘Les Bleus’ vandt finalen i Nations League mod Spanien. Også Italien hopper en plads frem, mens England falder to til femtepladsen. Herefter følger Argentina på en sjetteplads og som nævnt Spanien på en syvendeplads.

Den næste opdatering af ranglisten sker den 25 november. Inden da møder Danmark i VM-kvalifikationen Færøerne hjemme den 12. november og Skotland ude den 15. november.

Læs også: Hvis man vil ændre verden…

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer