1 min læsningThorup før PAOK: Kan tage et stort skridt i morgen

F.C. København spiller torsdag aften hjemme i Conference League, når gruppens to'er, PAOK, kigger forbi Parken.

1 min læsning
Thorup
Jess Thorup ser frem til kampen mod PAOK i Conference League. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

F.C. København har indtil videre gjort rent bord i Conference League, hvor det er blevet til to sejre i to kampe i den nye europæiske turnering. Torsdag aften kommer græske PAOK så på besøg i en kamp, hvor gruppens et’er og to’er mødes i en direkte duel om førstepladsen. Et opgør, som Jess Thorup ser frem til. Det skriver FCK på klubbens hjemmeside.

– Jeg glæder mig til torsdag aften! Uanset modstanderen har vi har haft fuldt fokus i alle europæiske kampe og leveret stærke præstationer, og i morgen kan vi tage et stort skridt mod også at spille europæisk efter nytår, siger Jess Thorup på onsdagens pressemøde forud for kampen torsdag aften.

– Vi har som sædvanlig forberedt os grundigt på modstanderen, både via video og ved at have scouts ude og se deres kampe live. PAOK er et stærkt hold, især med meget individuel kvalitet i offensiven med flere små hurtige spillere og gode kombinationer. Men der er også erfarne spillere, der har prøvet meget.

Læs også: Jens Stage skadet – håber minimum på Derby-deltagelse

Kampen mellem F.C. København og PAOK fløjtes i gang torsdag aften klokken 18:45 og kan følges på TV 2 SPORT X og TV 2 PLAY.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer