Peter Sørensen: Vi har været både pædagoger og psykologer

Vanvittig episode: Målmand udvist for at overfalde holdkammerat

Travl dag for City-talent: Først Premier League – så 90 minutter for U23-holdet

det er helt vanvittigt at kåre ham som den ’Største af de Største’, som DIF og DR formulerer det. Michael Laudrup er nu kåret som ’danmarkshistoriens største sportsstjerne nogensinde’, skriver DR i dag på sit website.

Det og meget mere kan du læse i en kommentar fra vores chefredaktør hos campo.dk.

LÆS: Michael Laudrup var ren og skær verdensklasse som fodboldspiller, men…

……………………………………………………………………………….

FC København spillede 1-1 ude mod SønderjyskE, hvor de havde alle kort på hånden til at afgøre det kort før tid, da Jonas Wind stod med et straffespark.

Straffesparket røg et godt stykke over mål, og Thorups tropper måtte nøjes med et point.

LÆS: F.C. København taber point mod SønderjyskE

Peter Sørensen: Vi har både været pædagoger og psykologer

Peter Sørensen fortalte efter kampen mod Brøndby, at han har haft flere forskellige roller i Vejle-lejren efter 6-0 nederlag til OB.

LÆS: Peter Sørensen: Vi har både været pædagoger og psykologer

Vejle lignede længe sejrherrer, da de gæstede Brøndby Stadion. Men to hurtige kasser i slutningen af kampen efterlod vejlenserne uden point.

LÆS: Vejle utroligt tæt på point i Brøndby

Thomas Thomasberg talte med store ord i pausen af opgøret mellem OB og Randers.

Det så ud til at blive en succes. Randers vendte i hvert fald et truende nederlag til en sejr.

LÆS: Randers-helt: Thomasberg svinede os til

Aaron McCarey

Nedsmeltning hos irsk målmand, der overfaldt egen holdkammerat.
Aaron McCarey tabte hovedet, da han overfaldt holdkammerat, efter han mistede bolden på midten, der endte i udligning.

Se det vilde klip i nedenstående artikel.

LÆS: Vanvittig episode: Målmand udvist for at overfalde holdkammerat

Cole Palmer havde travlt lørdag, da han både spillede Premier League for Manchester City og 90 minutter for Citys U23 mandskab.

Han lavede oven i købet hattrick for U23 mandskabet. Nok en af de vildere lørdage i hans liv.

LÆS: Travl dag for City-talent: Først Premier League – så 90 minutter for U23-holdet