1 min læsningRanders-helt: Thomasberg svinede os til

Vito Hammershøy-Mistrati så i pausen af søndagens kamp mod OB ud til at blive skurk for udeholdet, da han undervejs i første halvleg havde brændt et straffespark, men efter en ganske markant opsang fra cheftræner Thomas Thomasberg fik Randers FC vendt kampen i anden halvleg.

1 min læsning
Thomas Thomasberg var bestemt ikke tilfreds med sine spillere ved pausen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Cheftræner i Randers FC, Thomas Thomasberg, virker som en stille og gemytlig personlighed, men der er også en anden side af nordjyden.

Det fik Randers FC spillerne at føle i pausen af søndagens kamp mod OB, hvor kronjyderne var gået i omklædningsrummet bagud 0-1.

– Thomasberg svinede os til, og det er sjældent at det sker. Man kan ikke forestille sig ham gå fuldstændig amok, for han er jo en stille eksistens, men han svinede os til. Han råbte og skreg, og det hører altså til sjældenhederne med ham, kunne Vito Hammershøy-Mistrati efter kampen røbe overfor Eurosport.

Læs også: Randers laver comeback i vigtigt opgør

Mistrati havde formentlig selv haft andel utilfredsheden hos Thomasberg, da han efter en god halv times spil havde brændt et straffespark. Efter kampen medgav Randers-cheftræneren da også, at han havde talt med store bogstaver i pausen.

– Ja selvfølgelig gør man det, men holdet skal også engang imellem have det at vide, når tingene ikke er gode nok, eller man forventer mere, lød det fra Thomasberg.

Både Thomasberg og Mistrati kunne efter kampen fortælle om de høje bølger i omklædningsrummet med et smil på læben, for Randers FC lykkedes nemlig med at få vendt kampen i anden halvleg, og efter 90 minutters fodbold vandt de kampen 1-2.

Om det var Thomasbergs opsang, der startede comebacket, melder historien intet om.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer