2 min læsningF.C. København taber point mod SønderjyskE

I søndagens sene Superligakamp i Haderslev havde både SønderjyskE og F.C. København hårdt brug for point i hver sin ende af tabellen. F.C. København fik til sidst en gylden mulighed for at snuppe alle tre point med til København, men Jonas Wind sparkede sit forsøg fra 11-meter-pletten langt over målet.

2 min læsning
Jonas Wind havde chancen for at blive matchvinder kort før tid, men sendte sit straffespark langt over mål. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix.

Det var top mod bund, der mødtes i søndagens sene kamp i Superligaen.

På Sydbank Park i Haderslev havde nummer to fra bunden budt nummer to fra toppen op til dans, og både SønderjyskE og F.C. København havde hårdt brug for alle tre point for at forbedre situationen i henholdsvis bundkampen og topstriden.

Selvom F.C. København på papiret var favoritter til kampen, kom de ikke specielt godt ud til første halvleg. Alligevel følte gæsterne sig efter en halv time snydt.

Her var hjemmeholdets Jeppe Simonsen nemlig ualmindeligt heldig med, at der ikke blev dømt et straffespark mod ham, da han fik armen på et indlæg, der havde været så længe undervejs, at han nok skulle kunne fjerne armen.

Held blev bare to minutter senere vendt til beslutsomhed for Jeppe Simonsen, der efter et særdeles rodet angreb kunne sparke bolden resolut ind bag Kamil Grabara i FCK-målet.

De gæstende københavnere måtte efter 45 minutter gå til pause velvidende, at de trods et relativt stort spilovertag ikke havde haft en eneste afslutning på det SønderjyskE-mål.

Den del ændrede sig heldigvis for F.C. København i anden halvleg, hvor de både spil- og chancemæssigt kom markant bedre med i kampen.

Årets profil for F.C. København indtil videre i sæsonen, spanske Pep Biel, sparkede sig efter 65 minutters spil tilbage på toppen af ligaens topscorerlisten, da han lidt heldigt fik bolden på kanten af feltet, hvorfra han med et træk kunne sparke bolden ind til 1-1.

Med tre minutter tilbage af kampen blev endnu et langt indlæg ramt med armen i SønderjyskE-feltet, og denne gang var Emil Holm ikke lige så heldig, som Emil Simonsen havde været i første halvleg. I første omgang så dommer Jørgen Daugbjerg Burchardt ikke berøringen, men efter VAR-gennemsyn på sidelinjen pegede manden i sort på pletten.

Her stillede Jonas Wind sig klar, og da fløjten lød, løb han til bolden, som desværre for gæsterne og den unge angriber blev sendt langt over målet.

I kampens slutfase var SønderjyskE tættest på en sejrsgivende scoring, men nogen sådan blev det ikke til for hverken hjemme- eller udeholdet, som derfor måtte dele og tage ét point med sig hver.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer