2 min læsningVejle utroligt tæt på point i Brøndby

Holdene i bunden af tabellen må gnide sig i fingrene, når de skal møde Brøndby, der synes at have svært ved at være favoritter. I Brøndbys seneste seks kampe har de vundet over FC Midtjylland og AaB, mens SønderjyskE og Vejle har været sværere udfordringer.

2 min læsning
To hurtige mål vendte tingene på hovedet for Brøndby IF. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby Stadion dannede søndag rammen, om hvad der længe lignede Vejles første sejr i Superligaen og fest for de medrejsende fans, inden Brøndby kort før tid trak sejren i land.

Vejles festdag startede, da Allan Sousa blev nedlagt i feltet, og kampens dommer med hjælp fra VAR gav vejlenserne straffespark. Sousa brillierede selv med en panenka, som Thomas Mikkelsen i Brøndby-målet kun kunne sprælle efter. Den gode stemning på udebaneafsnittet måtte lade livet fem minutter senere, da Andreas Bruus udlignede.

Vejle lignede i kampen ikke det bundhold, som tabellen ellers viser de er. De havde i perioder et stort spilovertag, og kom frem til flere chancer end hjemmeholdet.

I en af Vejles gode perioder fik de også bragt sig foran endnu en gang, da Allan Sousa igen var involveret. Han sendte en stikning ned langs siden til Mølgaard, der med et højt indlæg ramte Lukas Engel der flot fik dirigeret bolden ud i højre side af målet. Her havde vikarierende Brøndby-målmand igen ingen chance for at redde bolden.

I lang tid så det også ud til, at vejlenserne skulle have deres første sejr i Superligaen. Men ti minutter før tid kom hjemmeholdets kynisme til udtryk, da Blas Riveros med en smart tværaflevering spillede Mikael Uhre helt fri. Sidste sæsons topscorer satte en sikker inderside på, og blot to minutter senere gik det galt igen for Vejle. Christian Cappis sparkede bolden ind i kassen via stolpen og Vejles festdag var officielt aflyst.

Frustrationerne kammede i dommerens tillægstid over for Jerome Opoku, der først fik sit andet gule kort for en albue i hovedet af Mikael Uhre og derefter slog Christian Cappis på halsen. Vejle må sandsynligvis undvære deres midtstopper i flere kampe.

Selv med 10 mand på banen formåede Vejle til det allersidste at presse Brøndby-mandskabet, og holdet fra Vestegnen skal prise sig lykkelige for at få alle tre point med fra kampen.

Brøndby spiller sig med kampens resultat op i top seks, mens Vejle fortsat er isoleret i bunden af Superligaen.  

Læs også: Randers laver comeback i vigtigt opgør

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer