Seksmålskamp da Leicester besejrede Manchester United i vild afslutning

Vanvittigt underholdende opgør mellem Leicester og Manchester United endte med en hjemmesejr på 4-2, der bød på flotte mål og comeback til Marcus Rashford.

Leicesters Youri Tielemans scorede på flotteste vis, da Manchester United lørdag gæstede King Power Stadium. Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo var tilbage i Manchester Uniteds startopstilling, da de lørdag eftermiddag gæstede King Power Stadium og Leicester i Premier League.

Selvom Leicester startede kampen bedst med højt pres og med optræk til flere store chancer, var det Manchester Uniteds unge angrebshåb Mason Greenwood, der bragede udeholdet foran efter 19 minutter. Helt uden chance for Kasper Schmeichel i Leicester-målet. Greenwood huggede nemlig bolden i kassen ude fra feltet, hvor den ramte stolpen højt oppe i målet, inden netmaskerne kunne blafre.

Hjemmeholdets belgiske landsholdspiller Youri Tielemans ville dog også lege med, så på smukkeste vis lagde han bolden ind bag en sagesløs David De Gea. Med en følt inderside sejlede bolden nemlig over den spanske målmand og helt op i krydset. Smukt, smukt mål, og 1-1 var stillingen dermed i en yderst underholdende første halvleg.

I første halvdel af anden halvleg virkede det som om, at Manchester United ikke rigtig var kommet ud af omklædningsrummet og det forsøgte Ole Gunnar Solskjær så at ændre på.

Efter lidt over en times spil kom der så et længeventet United-comeback for Marcus Rashford, der ikke har spillet fodbold siden EM-slutrunden denne sommer. Indskiftning gjorde noget ved udeholdet, selvom Leicester stadig virkede farligst og stærkest.

Og farligst og stærkest kom til udtryk efter 78 minutter, hvor Leicesters tyrkiske landsholdspiller Caglar Söyüncü bragte hjemmeholdet i front efter et hjørnespark.

Den stilling holdte kun ganske kort tid, da comeback-Rashford udlignede til 2-2, men Jamie Vardy ville det anderledes. Blot momenter efter bragede han nemlig Leicester foran med 3-2.

I overtiden cementerede indskiftede Patson Daka så sejren med sin scoring til 4-2 og sikrede dermed hjemmeholdet alle tre point. Med målet blev han også den første zambier til at score i den engelske Premier League.

Nederlaget til Manchester United satte også en stopper for Uniteds rekord på 29 udekampe i træk uden nederlag i Premier League. De havde inden i dag ikke tabt på udebane siden den 1. januar 2020.

Manchester United skal i aktion allerede på onsdag igen, hvor Atalanta kommer forbi Old Trafford i Champions League.