Liverpool, Firmino og Salah bankede Watford 5-0 i Premier League udebanesejr nummer 800

Claudio Ranieri kunne have ønsket sig et bedre comeback til Premier League i lørdagens tidlige opgør, hvor Liverpools offensive trio smadrede Watford med 5-0

Liverpool-angriberen Roberto Firmino i jubel efter scoring til 2-0 imod Watford FC i Premier League
Roberto Firmino jubler efter hans scoring til 2-0 imod Watford. Foto Ritzau Scanpix / REUTERS/ David Klein

Hvis Watfords fans havde håbet på at få en festdag i Claudio Ranieris comeback til Premier League, så fik de hurtigt ødelagt humøret. Efter blot ni minutter spil var festen i hvert fald spoleret

Fra første fløjte satte Jürgen Klopps mandskab sig nemlig på kampen på Vicarage Road, og meget symbolsk havde Watford efter 90 minutter en boldbesiddelse på 23%!

Klopp stillede med Roberto Firmino, Sadio Mane og Mohamed Salah helt fremme, og det var Liverpools offensive trio, der stod for alle målene.

Firmino lavede hattrick og kom første gang på tavlen efter 37 minutters spil, hvor han efterfulgte Manés åbningsscoring til 1-0, så der ved pausen stod 2-0. Umiddelbart efter Firminos anden scoring til 3-0 kort inde i anden halvleg, viste Mohamed Salah hvorfor han nu er Premier Leagues topscorer med syv mål.

Egypteren dansede sig igennem Watfords straffesparksfelt fyldt med forsvarsspillere, lavede skudfinten og sendte derefter bolden over i det lange hjørne til 4-0. Det er sjette Premier League kamp i streg Mohamed Salah scorer, og med Firminos tredje scoring, der kom i overtiden, endte opgøret med en fuldt fortjent 5-0 sejr til Liverpool, der inden resten af rundens kampe er spillet, ligger nummer et i Premier League.

Liverpool har nu 800 udebanesejre i Premier League, og kampen mod Watford må stryge direkte ind på top 5 over de nemmeste af slagsen.