1 min læsningFerguson: Denne spiller fortjener Ballon d’Or

Store navne er i spil, når dette års Ballon d'Or skal vælges. Men ifølge den tidligere Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, så fortjener en af hans tidligere spillere den fornemme pris.

1 min læsning
Sir Alex Ferguson
Sir Alex Ferguson var til stede under Skotlands kamp mod Israel den 9. oktober. Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix.

Mandag den 29. november 2021 skal den næste Ballon d’Or-vinder findes, og igen i år er der store navne i spil, når den gyldne bold skal finde sin næste ejermand.

Navne som Robert Lewandowski, Lionel Messi, Karim Benzema og Neymar er blot en brøkdel af de verdensklasse spillere, der er på den 30-mands store nomineringsliste.

Men ifølge spanske Marca, så mener den tidligere Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, at der en helt bestemt spiller, der fortjener prisen mere end de andre kandidater. Og det er en, som skotten selv har haft under sine vinger.

– Cristiano Ronaldo fortjener Ballon d’Or. Han har slået rekord efter rekord i år, siger Sir Alex Ferguson.

Inden Cristiano Ronaldo finder ud af, om han vinder dette års Ballon d’Or, skal han sammen med resten af Manchester United-mandskabet spille mod Leicester City i den engelske Premier League lørdag den 16. oktober klokken 16.

Læs også: Ferguson roser tidligere rival Wenger

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer