1 min læsningMedie: Hazard kan være på vej retur til Chelsea

Ifølge et spansk medie kan Eden Hazard være på vej tilbage til Chelsea efter nogle magre år i Real Madrid. Uformelle snakke mellem de to klubber skulle være i gang.

1 min læsning
Eden Hazard kan være på vej tilbage til Chelsea. Foto: REUTERS/Massimo Pinca.

Eden Hazard drev gang på gang gæk med diverse forsvarsspillere i Premier League inden skiftet fra Chelsea til Real Madrid. Men tiden i den spanske kongeklub har ikke budt på mange succesoplevelser for Hazard, der også har kæmpet en del med skader. Nu kan en retur til Chelsea blive en mulighed, skriver spanske El Nacional.

Læs også: Eden Hazard: Jeg har stadig tre år til at bevise mit værd i Real Madrid

Ifølge mediet skulle Chelseas klubejer Roman Abramovich være overbevist om, at Eden Hazard igen kan ramme sin storform fra tiden på Stamford Bridge, og London-klubben skulle allerede være i gang med at forhandle om den 30-årige belgiske offensivspiller. Chelsea er dog ikke interesseret i at betale en pris, der kommer i nærheden af det, de modtog for Hazard, da han skiftede til Madrid.

Læs også: Landstræner Martínez: Hazard er tilbage på sit niveau

I den spanske hovedstad skulle man også være interesseret i en af Chelseas spillere. Nemlig Reece James, som skulle kunne overtage efter Real Madrids Daniel Carvajal, der er skadesramt. Derfor spekulerer El Nacional i, at Hazard og James kan indgå i en transfer, der sender dem hver sin vej.

Læs også: Eden Hazard fra den belgiske landsholdslejr – jeg stopper måske efter Qatar

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer