LaLiga

Landstræner Martínez: Hazard er tilbage på sit niveau

Eden Hazard har i noget tid været kritiseret for at spille under niveau, være ude af form samt være alt for skadet. Den belgiske landsholdsanfører er dog tilbage på sit sande niveau, siger landstræneren.

Eden Hazard er tilbage, siger den belgiske landstræner Roberto Martínez. Foto: Ritzau Scanpix

Eden Hazard har haft en omtumlet karriere i Real Madrid.

Skader og dårlig form har resulteret i kritik af klubbens fans og den internationale presse. Hazard, der netop har været med det belgiske landshold i tre kampe, er dog tilbage i god form.

Det forsikrer Belgiens landstræner, Roberto Martínez.

– At Eden rejser med til Hviderusland, velvidende at han ikke kommer til at spille 90 minutter, viser at han er tilbage. På alle niveauer. Han er mentalt klar. Han er glad, og han har ingen smerter, lyder det fra den spanske træner efter Belgiens 1-0 sejr på udebane mod Hviderusland.

Eden Hazard startede inde i Belgiens to første VM-kvalifikations i den forgangne uge mod henholdsvis Estland og Tjekkiet, hvor Martínez skiftede ham ud efter 74 og 73 minutters spil. I de to kampe havde Eden Hazard som altid anførerbindet på, og var en profil på banen.

– Mod Tjekkiet så jeg den bedste Eden siden november 2019, sagde Martínez.

Real Madrid og Eden Hazard skal søndag aften spille mod Celta Vigo på hjemmebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P