1 min læsningPogba efter Nations League-sejr: Det betyder meget for mig

Søndag aften lykkedes det for Frankrig at besejrede Spanien i Nations League-finalen. Efter kampen fortæller Paul Pogba, hvor vigtigt netop dette trofæ er for ham.

1 min læsning
Paul Pogba
Paul Pogba kunne løfte Nations League-trofæet efter sejren over Spanien i finalen. Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix.

Paul Pogba og resten af det franske landshold vandt søndag aften med 1-2 over Spanien i Nations League-finalen.

Efter kampen havde Pogba rosende ord om det franske landsholds præstation, da Kanal5 fangede Nations League-vinderen til et interview:

– Det er noget jeg er glad for. Vi vidste, det ikke ville blive let. Men man bliver ved med at prøve. Vi vandt igen efter et flot comeback.

– Det er altid dejligt at vinde. Vi kender vores styrker, og vi ved, at vi kan gøre ondt på modstanderen. I anden halvleg var vi mere skarpe, og vi fik mere plads på banen, siger Paul Pogba.

Derudover havde sejren en speciel betydning for den franske Manchester United-spiller oven på den store EM-skuffelse i sommer, hvor Frankrig røg ud til Schweiz:

– Det er altid dejligt. Alle betydningsfulde kampe, vil man gerne vinde. Vi vandt ikke EM, så det betyder meget for mig at vinde i dag, siger Paul Pogba.

Læs også: Mbappe sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer