1 min læsningMbappé sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

Spanien og Frankrig mødte hinanden søndag aften i Nations League-finalen. Det blev en meget lige affære, hvor franske Kylian Mbappé blev den store helt, da han scorede sejrsmålet for Frankrig.

1 min læsning
Spanien mod Frankrig
Marcos Alonso og Aymeric Laporte i en forsvarsaktion mod Kylian Mbappe. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix.

Søndag aften stod den på Nations League-finale, da Spanien og Frankrig tørnede sammen.

Begge hold kom med masser af selvtillid efter deres semifinaler, hvor Spanien havde slået EM-mestrene fra Italien med 1-2, mens Frankrig i et anden halvlegs-comeback besejrede Belgien med 2-3 efter at have været nede 2-0 til pause.

Første halvleg mellem det franske og spanske mandskab bød dog ikke på de store chancer. Spanien sad mest på bolden og var i fuld kontrol, mens franskmændende forsvarede sig godt og holdte de spanske spillere fra Hugo Lloris’ mål.

Læs også: Courtois slagter UEFA: Bekymrer sig kun om egne lommer

Anden halvleg blev dog en noget mere lige affære, hvor kampen bølgede frem og tilbage. Spanske Mikel Oyarzabal gav Spanien føringen efter 64 minutter, men blot to minutter senere havde franske Karim Benzema udlignet til 1-1.

Et kvarter senere kom den store forløsning. Den franske straffesparks skurk fra EM, Kylian Mbappé, kom afsted en-mod-en med Unai Simon i målet og her var franskmanden iskold. Med en kølig stepover finte lagde Mbappe med venstrebenet bolden under Simon og sparkede Frankrig i front med 1-2.

Flere mål blev det ikke til i denne begivenhedsrige anden halvleg, og Kylian Mbappé endte dermed som den helt store, der sikrede Frankrig Nations League-trofæet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer