Dagens overblik: Nations League-vinder, vild kritik af UEFA og hot Harder

På campo.dk får du hver morgen overblikket over døgnets vigtigste begivenheder og nyheder.

Frankrig vandt Nations League trofæet søndag aften med Mbappé og Benzema som målscorere. Foto: Ritzau Scanpix / FRANCK FIFE / AFP

Mbappé blev kampens helt store hovedperson i Nations League-finalen

Den belgiske landsholdsmålmand, Thibaut Courtois slagter UEFA: Bekymrer sig kun om egne lommer

Pernille Harders scoring satte gang i Chelsea FC søndag eftermiddag

Ærlig Andreas Christensen fortæller til Chelseas hjemmeside, hvordan det var at slå igennem i førsteholdstruppen

______________________________________________________________

Kylian Mbappé scorede sejrmålet i en jævnbyrdig Nations League-finale
En kedelig første halvleg uden de store chancer blev erstattet af en begivenhedsrig anden halvleg, der bød på flere store chancer og tre mål.

Frankrigs Kylian Mbappé stjal overskrifterne, da han scorede sejrsmålet og sikrede Nations League-trofæet til Frankrig med et mål, der unægteligt lignede en offside, men hvor VAR stadfæstede målet.

LÆS: Mbappe sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

…………………………………………………..…………………………………………….

Thibaut Courtois giver UEFA og FIFA kniven og kalder dem grådige
Den belgiske landsholdsmålmand er træt af alle kampene og snakken om at holde flere EM og VM-slutrunder.

– De kan være sure over, at nogle hold ønsker en ’Super League’, men de bekymrer sig ikke om spillerne, de bekymrer sig kun om deres egne lommer, siger belgieren efter Nations League bronzekampen søndag.

LÆS: Courtois slagter UEFA: Bekymrer sig kun om egne lommer

Pernille Harder sørgede for at Chelsea ikke floppede på hjemmebane
Den danske landsholdsanfører, Pernille Harder, startede på bænken for Chelseas kvinder i kampen mod Leicester City.

Efter 0-0 til pause blev Harder skiftet ind fra anden halvlegs start, hvor hun små ti minutter før tid scorede et kampafgørende mål for Chelsea.

LÆS: Harder reddede Chelsea med sen scoring

Andreas Christensen taler ud om sine første år i Chelsea
Andreas Christensen er ærlig i et interview med Chelsea’s hjemmeside, hvor han blandt andet taler om at slå igennem i så stærk en klub.

– At leve på egen hånd gør noget ved dig, det er så svært at forklare, hvad det er, men du er nødt til at sørge for dig selv og være klar til at præstere, siger Andreas Christensen.

LÆS: Andreas Christensen taler ud om sine første år i Chelsea

Det skal du være OBS på i dag:

Der bliver spillet VM-kvalifikation internationalt, men ellers bliver det en klassisk ‘landsholdspause’ mandag. Måske værd at holde lidt øje med Norge, der mandag aften spiller sin chance for at komme til VM for første gange i 23 år.

Det danske landshold holder pressemøde forud for kampen mod Østrig. Hold øje med sidste nyt fra landsholdslejren her på campo.dk.