1 min læsningCourtois slagter UEFA: Bekymrer sig kun om egne lommer

Den belgiske landsholdsmålmand, Thibaut Courtois, er søndag på krigsstien, og det er de internationale fodboldforbund UEFA og FIFA, der i den grad får kniven af Real Madrid-målmanden.

1 min læsning
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Allerede inden bronzekampen i Nations League var der utilfredshed med, at kampen overhovedet skulle spilles.

En af de spillere, der ikke kunne se nogen idé med kampen, var den belgiske landsholdsmålmand, Thibaut Courtois, og han var bestemt ikke blødet op efter nederlaget til Italien.

– De (UEFA, red.) lavede en ekstra turnering (Conference League, red.).. Det er altid det samme. De kan være sure over, at nogle hold ønsker en ’Super League’, men de bekymrer sig ikke om spillerne, de bekymrer sig kun om deres egne lommer, sagde Courtois efter kampen.

– Det er skidt, at der ikke bliver talt om spillerne. Nu hører man om EM og VM hvert år, får vi nogensinde lov at hvile os? Aldrig. I sidste ende bliver topspillere skadet igen og igen. Det er noget, der burde være meget bedre og der burde blive gjort noget ved det, lyder det fra den tidligere Chelsea-målmand, der dog langt fra var færdig.

– Vi er ikke robotter! Det er bare flere og flere kampe for os og ingen hvile, og ingen bekymrer sig om os. Næste år er der VM i november, så vi er nødt til at spille til sent i juni igen. Vi bliver skadede! Ingen bekymrer sig om spillerne længere. Tre ugers ferie er ikke nok for spillere til at kunne fortsætte i 12 måneder på højeste niveau. Hvis vi ikke siger noget, så vil det blive ved med at være det samme, lyder det fra Courtois.

Belgien tabte bronzekampen i Nations League med 2-1 til Italien.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer