Harder reddede Chelsea med sen scoring

Chelseas kvindehold mødte søndag eftermiddag Leicester på hjemmebane. Her blev danske Pernille Harder skiftet ind i anden halvleg, hvor hun med en sen scoring fik en hovedrolle i Chelseas sejr.

Chelseas kvindehold
Pernille Harder fejrer sin scoring samme med Chelsea-holdkammeraterne. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Søndag eftermiddag mødte Chelseas kvindehold Leicester i den engelske Women’s Super League i en kamp mellem top og bund.

Forskellen i tabellen var da også at se i løbet af kampen, da Chelsea havde klart mere boldbesiddelse end Leicester og samtidig stod noteret for hele 22 afslutninger mod mål, da kampen blev fløjtet af.

Alligevel havde London-mandskabet svært ved at score. Derfor blev danske Pernille Harder skiftet ind fra anden halvlegs start for at få hul på bylden.

Det skulle vise sig at være en genistreg fra Chelsea-træneren Emma Hayes, da selvsamme Harder i det 83. minut dukkede op og gjorde sit job, da hun scorede til 1-0. Målet bringer den Ballon d’Or-nominerede dansker op på fem mål for klubben i denne sæson.

Kampen blev endegyldigt lukket i det 94. minut, da engelske Francesca Kirby scorede til 2-0.

Chelsea placerer sig dermed på en andenplads i Women’s Super League et point bag Arsenal.