2 min læsningDen norske hovedpine: Forsvarsspillere eftersøges til Uniteds weekendkamp – og hvad med Phil Jones?

Manchester Uniteds nye stjerne i forsvaret, Raphael Varane, udgik i gårsdagens Nations League-finale med en skade, som muligvis holder ham ude af lørdagens Premier League-kamp. Skadeslisten tæller også Harry Maguire, så hvem skal egentlig vikariere i forsvaret? En gammel kending melder sig på banen.

2 min læsning
Manchester United's norske manager Ole Gunnar Solskjær skal grave dybt efter en midterstopper i weekenden, hvis både Maguire og Varane fortsat er ude. Foto: Oli Scarff AFP/Ritzau Scanpix

Når Manchester United lørdag møder Leicester City i Premier League, må manager Ole Gunnar Solskjær øjensynligt nøjes med at disponere over et fåtal af centrale forsvarsspillere, såfremt hverken Maguire eller Varane bliver ´fit for fight´.

Det drejer sig om svenske Victor Lindelöf, ivorianske Eric Bailly og måske den glemte dreng i klassen, nemlig engelske Phil Jones, som kan komme i aktion. Og mange spørger måske om, hvad der egentlig er blevet af Phil Jones, der tilbage i 2011 spillede næsten et dusin landskampe og var veletableret United-spiller?

Læs også: Dyr landskampspause for Manchester United: Nyindkøb skadet

Den 29-årige englænder har for nyligt åbnet op for posen og fortalt om en svær periode i karrieren, hvor han blev nødt til at træde ud af rampelyset og fjerne sig selv fra sociale medier – simpelthen for at undgå chikane og trusler. Det fortæller han til Manchester Uniteds hjemmeside i et podcast, hvor han også sender en hilsen til de unge nye talenter, der kommer ind i fodboldbranchen:

– I min optik er det et meget fjendtligt og giftigt miljø, at komme ind i fodboldverdenen i dag. Ikke bare i Manchester United, men over hele verden. De unge spillere skal kunne håndtere et hårdt mentalt såvel som fysisk pres, afslutter han nøgternt og opfordrer til at fodboldspillere også bliver hørt mens de er aktive – og ikke kun på den anden side.

Phil Jones har desuden set langt efter kontinuerlig spilletid, og det er da heller ikke blevet til andet end et par træningskampe i denne sæson for de røde djævle. Men nu øjner han måske muligheden for at give karrieren kunstigt åndedræt med spilletid i weekenden, såfremt den norske manager ser hans vej.

Læs også: Mbappé sparkede Nations League-trofæet hjem til Frankrig

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer