Premier League

Dyr landskampspause for Manchester United: Nyindkøb skadet

Manchester United har ikke umiddelbart brug for mere modgang, men den engelske storklub må formentlig acceptere, at de får en skadet forsvarsprofil tilbage fra landskampspause.

Raphäel Varane gik ud allerede inden pausen i Nations League-finalen. Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United har været uden forsvarskrumtap, Harry Maguire, siden klubkaptajnen blev skadet i hjemmekampen i Premier Leagues sjette spillerunde mod Aston Villa, og nu ser Manchester United ud til at have fået flere problemer på positionen i midterforsvaret.

I Nations League-finalen måtte den nyindkøbte franske landsholdsspiller, Raphäel Varane, nemlig udgå allerede inden pausen med det, der umiddelbart lignede en lårskade. Endnu er der intet nyt om skadens omfang, men den 28-årige franskmand blev i anden halvleg filmet med is på højre lår.

Mens Varane altså har været i aktion for det franske landshold, er den engelske forsvarsspiller, Harry Maguire, blevet hjemme i Manchester, mens hans landsholdskollegaer har været samlet til VM-kvalifikationskampene mod Andorra og Ungarn.

Manchester United møder på lørdag Leicester City i Premier League, og her kan manager Ole Gunnar Solskjær altså være tvunget til at gøre brug af svenske Victor Lindelöf og ivorianske Eric Bailly, hvis hverken Maguire eller Varane når at blive klar.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P