1 min læsningMike Ashley hviler ikke på laurbærrene: Lun på Championship-klub

Selvom nyheden om Mike Ashleys salg af Newcastle United til en saudiarabisk investeringsfond end ikke er en uge gammel, skulle den omdiskuterede britiske milliardær efter sigende være klar med overtagelsesplaner for en ny klub.

1 min læsning
Den britiske rigmand Mike Ashley (t.v i billedet, red.) går allerede med nye overtagelsesplaner ifølge flere medier. Foto: Ian Macnicol AFP/Ritzau Scanpix

Ifølge flere engelske medier skulle den nu tidligere Newcastle-ejer gennem 14 år, Mike Ashley, være interesseret i et opkøb af den hårdt prøvede Championship-klub Derby County, der har Wayne Rooney i spidsen.

Det skriver mediet The Mirror, der videre forklarer, at opkøbet ville være et passende aktiv for hans Sports Direct-selskab, hvis hovedkvarter kun er 50 km væk fra Derby-klubben.

Læs også: Hendes forlovede blev myrdet på ambassade – nu begræder hun salget af Newcastle

Salget af Newcastle til de stenrige saudiarabere indbragte i omegnen af 305 millioner engelske pund (cirka 2.650.000.000 danske kroner), hvilket ifølge mediet skulle være nogle af de penge, som den britiske handelsmand er klar til at geninvestere i et nyt projekt.

Læs også: Fodboldekspert om det nye Newcastle: Det vigtigste er nærmest, at Mike Ashley forsvandt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer