1 min læsningDe Bruyne: Vi er jo ’bare’ Belgien

Belgien tabte for anden landskamp i træk, da det søndag blev til et 2-1-nederlag til Italien i Europa Nations League bronzekampen, men den belgiske stjerne, Kevin De Bruyne tager bestemt ikke nederlaget så tungt.

1 min læsning
Kevin De Bruyne fik den sidste halve time af kampen mod Italien. Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Belgien tabte søndag sin anden landskamp i streg, da de italienske europamestre slog belgierne 2-1 i kampen om Nations Leagues tredjeplads.

Det er anden gang på godt fire måneder, at Belgien taber til Italien, som også sendte belgierne ud af EM, hvor det ligeledes blev til en italiensk sejr på 2-1 i kvartfinalen. Belgien var til søndagens kamp uden et par af sine helt store stjerner, og efterfølgende var Kevin De Bruyne da heller ikke ligefrem utrøstelig.

– Med al respekt; Vi er jo ’bare’ Belgien. Vi kommer med en ny generation, og i dag mangler vi også mange spillere. Topspillere som Eden [Hazard] og Romelu [Lukaku]. Vi er nødt til at være realistiske med det hold, vi har. Italien og Frankrig har 22 topspillere, det har vi ikke, sagde De Bruyne efter kampen ifølge Het Laatste Nieuws.

Læs også: Stolpe ud for Belgien, da Italien vandt bronze

Belgien har alt i alt spillet 15 landskampe i 2021, og mens det altså nu er blevet til tre nederlag, er det samtidig også blevet til hele ti sejre. Med sig fra dagens nederlag kan belgierne da også tage lidt erfaring, om ikke andet.

– Undervejs gjorde vi det godt mod to tophold. I dag spillede vi endda med en masse nye spillere, og de gjorde det mere end acceptabelt. Det er vigtigt for dem at prøve sig af mod sådan nogle hold, lød det efter søndagens kamp fra Manchester City-stjernen De Bruyne.

Selv spillede De Bruyne kun den sidste halve time af søndagens bronzekamp, men han nåede at lægge op til Charles de Ketelaeres reduceringsmål.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer