1 min læsningDet koster det Liverpool, hvis Salah skal forlænge

Salah har igen i denne sæson været en betydningsfuld spiller for The Reds, og det er heller ikke kun lommepenge, der skal på bordet for at holde på den toneangivende kantspiller.

1 min læsning
Liverpools 31-årige kronjuvel kommer angiveligt til at bryde alle lønstandarder i klubben, hvis lønkravene bliver indfriet. Foto: Peter Powell Reuters/Ritzau Scanpix

Ifølge The Independent er Mohamed Salahs lønkrav så eksorbitante, at de bryder med den nuværende lønstruktur i Merseyside-klubben.

Den egyptiske profil har kontraktudløb med Liverpool i 2023, men forhandlingerne om en forlængelse er efter sigende i fuld gang.

Nu meddeler det engelske medie The Independent, at Salahs potentielle lønpose vil vende op og ned på den ellers nagelfaste lønstruktur, der er i klubben.

Læs også: Carragher om Salah: Han er verdens bedste lige nu

Ifølge mediet skulle der være tale om en løn i omegnen af £300.000 og £380.000 om ugen (cirka 2.600.000-3.300.000 danske kroner). Om Liverpool vil indfri det lønønske må tiden vise, men ikke desto mindre vil der altså være tale om rekordmæssig lønsum til stjernespilleren.

Salah har haft en flyvende sæsonstart med ni scoringer i ni kampe for Liverpool, mens han for nyligt indtrådte i Club-100, som den femte hurtigste i historien til at bombe det antal mål ind i Premier League.

Læs også: Tidligere Spurs-keeper: Christian Romero er den forsvarsgeneral klubben har skreget efter

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer