1 min læsningAbraham: Mourinho overtalte mig til at skifte til Roma

Den 24-angriber Tammy Abraham valgte i sommerens transfervindue at bytte Chelsea ud med AS Roma. Den tidligere Chelsea-træner og nuværende AS Roma træner, Jose Mourinho, gjorde sit for at overtale englænderen til at komme til Roma.

1 min læsning
Tammy Abraham skiftede i sommer fra Chelsea til AS Roma. Foto: Scanpix/Ritzau

Tammy Abraham blev i sommer solgt fra Chelsea til AS Roma for i omegnen af 300 millioner danske kroner.

Englænderen fortæller nu, at AS Roma-træner, Jose Mourinho, spillede en afgørende rolle for skiftet. 

– Jeg kunne se, hvad Mourinho ønskede at skabe med Roma, og jeg ville rigtig gerne være med i processen. Han har virkelig været ærlig overfor mig, så det var en stor grund til, at jeg valgte at tage til Roma, fortæller Tammy Abraham til BBC.

Abraham husker særligt ét telefonopkald fra Mourinho.

– Det første han sagde, da jeg tog telefonen var ”Vil du ikke komme hertil og nyde solen i stedet for at blive i regnen i London?”. Det fik mig til at grine, fortæller Abraham.

Tammy Abraham har fået en god start for Roma, hvor det i 10 optrædener er blevet til fire scoringer og tre oplæg. 

Læs også: Innovator. Provokatør. Dinosaur: José Mourinho runder stor milepæl denne weekend

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer