Premier League

Tidligere Spurs-keeper: Christian Romero er den forsvarsgeneral klubben har skreget efter

Spurs kan meget vel have fundet den rette mand til at definere deres forsvarslinje for fremtiden. Det mener den tidligere målmand for klubben, Paul Robinson, der storroser Christian Romero.

Nuno Espirito Santo har fået lidt af en rutschebane-start for den hvidblusede London-klub. Foto: David Klein Reuters/Ritzau Scanpix

Den argentinske forsvarsspiller, Christian Romero, der i sommers byttede Joakim Mæhles Atalanta ud med engelske Tottenham, har fået en blandet opstart i klubben. Men nu har han for alvor bevist, hvilken dimension han kan tilbyde holdet. Det mener tidligere Spurs-målmand Paul Robinson.

Selvom det kun er blevet til tre kampe i denne sæson, er Romero ved at spille sig gevaldigt op, som den krumtap Spurs har manglet. Sådan lyder det fra den tidligere målmand i London-klubben, Paul Robinson, der selv spillede der fra 2004-2008.

– Han (Christian Romero, red.) var brilliant spillende her i weekenden. Han er bestemt den verdensklasse forsvarstype, som klubben har skreget efter, fortæller Robinson til Football London inden han uddyber:

– Forsvarsduoen med Davinson Sanchez og Eric Dier er for mig at se ikke god nok til at nå top otte, men med Dier og Romero ser jeg virkelig muligheder, lyder det fra den 41-årige keeper, der sluttede karrieren i Burnley i 2017.

Læs også: Ny straf til argentinere efter sydamerikansk skandalekamp: Tottenham klar med bøder til ”regelbrydere”

Argentineren fik ellers en svær start i Spurs, hvor han blev noteret i den sorte bog hos træner, Nuno Espirito Santo, efter han valgte at spille for sit landshold i den sydamerikanske skandalematch. Men nu er siden angiveligt visket ren.

Læs også: Præstationsklausul: Tottenham kan opsige træneren kvit og frit

Ifølge Spurs’ tidligere sidste skanse, er der særligt én egenskab ved Romero, der kan blive afgørende:

– Hans afleveringer er fænomenale. Og det kan virkelig blive en styrke for holdet, når de møder højtpressende hold. Her kan han sætte typer som Heung Min Son i aktion med dybdebolde og dermed bibringe holdet en god offensiv dimension til managerens playbook, afslutter han.

Læs også: Riise: City vil være uovervindelige med Haaland

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P