International Fodbold

Ny straf til argentinere efter sydamerikansk skandalekamp: Tottenham klar med bøder til ”regelbrydere”

Kampen mellem Brasilien og Argentina blev i går suspenderet efter skandaløse scener. Nu skulle Tottenham være klar til at uddele bøder til Cristian Romero og Giovani Lo Celso.

Brasilien mod Argentina
Der opstod kaotiske scener i kampen mellem Brasilien og Argentina, da brasilianske sundhedsmyndigheder stoppede kampen. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der udspillede sig en særdeles usædvanlig kamp i den sydamerikanske VM-kvalifikation i går, da Brasilien og Argentinas opgør blev suspenderet.

Som campo.dk kunne berette under gårsdagens kamp, skyldtes suspenderingen, at Argentina havde medbragt fire spillere, der normalt spiller i den engelske Premier League.

Brasiliens sundhedsmyndigheder og regering havde op til kampen meldt ud, at de ikke måtte deltage i kampen, da de først skulle opholde sig i karantæne.

De sydamerikanske og internationale fodboldforbund CONMEBOL og FIFA, havde dog inden kampen givet tilladelse til at de fire argentinere Cristian Romero, Giovani Lo Celso, Emiliano Martinez og Emiliano Buendia gerne måtte deltage.

Det resulterede i kaotiske scener, hvor både politi og officials forsøgte at føre de fire argentinere væk fra banen.

Grundet den skandaløse hændelse har FIFA nu valgt at gå ind i sagen, hvor de på Twitter tidligere i dag udsendte en opdatering på omstændighederne. Her undskylder de for scenerne, der udspillede sig i går, mens de videre fortæller, at de nu undersøge sagen.

Premier League-arbejdsgiver vil straffe med bøde
Men det er ikke det eneste. For ifølge det engelske medie The Independent, så skulle to af spillerene nu stå til at få en bøde af deres engelske arbejdsgiver.

Det viser sig nemlig, at de to Tottenham-spillere Cristian Romero og Giovani Lo Celso slet ikke havde fået lov af den engelske klub til at rejse afsted med det argentinske landshold.

De to spillere skulle ifølge det engelske medie derfor stå til at få en bøde, når de kommer hjem fra Brasilien, da de har modsat sig Spurs’ beslutning.

Hvornår kampen mellem Brasilien og Argentina skal afvikles, vides endnu ikke.

Læs også: Messi sagde op men fik ikke lov – her er hans opsigelse

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P