Premier League

Ekspert om Jack Grealishs tårnhøje prisstempel: Lad ham lige komme i gang

Ifølge den tidligere Manchester United-anfører, Rio Ferdinand, er det på sin plads at give Jack Grealish tid til at bevise sit værd - også selvom han kostede 100 millioner pund.

Rio Ferdinand mener, at Jack Grealish skal have mere tid til at bevise sig. Foto: Paul Ellis AFP/Ritzau Scanpix

Rom bliver ikke bygget på en dag, mener Rio Ferdinand. Jack Grealish skal have mere kontinuerlig spilletid til at overbevise fodboldverdenen om sine kvaliteter.

Står det til fodboldeksperten Rio Ferdinand, skal Jack Grealish have lov til at finde sig ordentligt til rette hos Manchester City og i Pep Guardiolas spillestil – før man for alvor kan fælde dom over rekordtransferen.

Læs også: Manchester City henter Jack Grealish i Aston Villa

Det fortæller han på sin egen YouTube-kanal ‘FIVE’, hvor han uddyber det store præstationspres, der følger med et så markant prisskilt:

– Der er ingen tvivl om, at presset på ham (Jack Grealish, red.) er stort. Mod PSG i forrige uge var der ingen tvivl om, at Grealish kiggede rundt på banen og tænkte: Neymar, Kylian Mbappe og Lionel Messi kigger alle på mig og tænker ‘how much? (hvad angår prisskilt, red.).

– I øjeblikket er han ved at finde sine fødder (I Man. City, red.). Man kan ikke forvente at han bare leverer varen fra første dag, selvom han er en 100 millioner-pund dyr spiller, nuancerer han og fortsætter:

– Jeg synes spillere af den kaliber har brug for tid. Vi lever i en generation, hvor vi tror det hele bare virker med øjeblikkelig kraft – sådan er det ikke altid, fortæller den tidligere engelske landsholdspiller nøgternt.

Læs også: Det koster det Liverpool, hvis Salah skal forlænge

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P