1 min læsningManchester City henter Jack Grealish i Aston Villa

Manchester City og Aston Villa meddeler, at Jack Grealish skifter til den lyseblå del af Manchester.

1 min læsning
Jack Grealish skifter til Manchster City
Txiki Begiristain og Jack Grealish har begget skrevet under på det papir, der holder englænderen i klubben til 2027. Foto: Manchester City

Rygterne har været mange, man nu skulle den være god nok: Jack Grealish kan de næste seks sæsoner kalde sig Manchester City-spiller.

Det har dog ikke været helt billigt at tilknytte den farverige offensivspiller for de forsvarende mestre, som menes at betale Aston Villa i omegnen af 875 millioner kroner, hvilket er ny engelsk transferrekord.

25-årige Jack Grealish har med undtagelse af et lejeophold hos Notts County i 2013-2014 spillet i Aston Villa hele sin karriere.

I Premier League fik han sin debut i sæsonen 2013-2014, hvor han fik de sidste to minutter i Villas 4-0-nederlag til netop Manchester City.  

De mange millioner Aston Villa indkasserer på salget af Grealish, har Birmingham-klubben og deres danske sportsdirektør, Johan Lange, allerede gjort et godt indhug i. De har således allerede købt Leon Bailey i Leverkusen, Danny Ings i Southampton og Emiliano Buendía i Norwich.

Jack Grealish overtager rygnummer ti efter Sergio Agüero.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P