Premier League

Manchester City henter Jack Grealish i Aston Villa

Manchester City og Aston Villa meddeler, at Jack Grealish skifter til den lyseblå del af Manchester.

Jack Grealish skifter til Manchster City
Txiki Begiristain og Jack Grealish har begget skrevet under på det papir, der holder englænderen i klubben til 2027. Foto: Manchester City

Rygterne har været mange, man nu skulle den være god nok: Jack Grealish kan de næste seks sæsoner kalde sig Manchester City-spiller.

Det har dog ikke været helt billigt at tilknytte den farverige offensivspiller for de forsvarende mestre, som menes at betale Aston Villa i omegnen af 875 millioner kroner, hvilket er ny engelsk transferrekord.

25-årige Jack Grealish har med undtagelse af et lejeophold hos Notts County i 2013-2014 spillet i Aston Villa hele sin karriere.

I Premier League fik han sin debut i sæsonen 2013-2014, hvor han fik de sidste to minutter i Villas 4-0-nederlag til netop Manchester City.  

De mange millioner Aston Villa indkasserer på salget af Grealish, har Birmingham-klubben og deres danske sportsdirektør, Johan Lange, allerede gjort et godt indhug i. De har således allerede købt Leon Bailey i Leverkusen, Danny Ings i Southampton og Emiliano Buendía i Norwich.

Jack Grealish overtager rygnummer ti efter Sergio Agüero.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P