1 min læsningNyt i sagen: Blas Riveros sidder over i landsholdspausen

Brøndbys venstreback er omsider på vej tilbage i træning efter sin langtidsskade i knæet. Nu er informationen om Riveros genoptræning nået hele vejen til den sydamerikanske lejr i Paraguay, der alligevel ikke udtager ham i denne ombæring.

1 min læsning
Riveros udgik med en knæskade i Superliga-kampen mellem Brøndby IF og OB den. 8 november 2020. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Blas Riveros skal alligevel ikke spille for Paraguay ved denne landsholdspause. Det bekræfter Brøndbys kommunikationschef i dag.

Det vakte ellers stor opsigt, da den langtidsskadede venstreback blev udtaget efter næsten et år uden én eneste førsteholdskamp. Men nu er det definitivt, at Riveros bliver i Brøndby-lejren.

Læs også: Stor undren i Brøndby IF efter spillers udtagelse til landsholdet

– Efter dialog med Paraguyas landshold er alle parter enige om, at det er bedst for hans genoptræning, at han bliver her og træner sammen med holdkammeraterne, meddeler kommunikationschef Christian Schultz til tipsbladet.dk.

Efter sigende var den paraguayanske landstræner, Eduardo Berizzo, ikke klar over hvor langt henne i genoptræningsforløbet Riveros var efter knæskaden. Og det var altså grunden til den bemærkelsesværdige udtagelse.

Læs også: Niels Frederiksen indrømmer: Top 6 er rigeligt at forholde sig til

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer