3F Superligaen

Stor undren i Brøndby IF efter spillers udtagelse til landsholdet

Niels Frederiksen er fuld af forundring over, at Paraguay har valgt at udtage Blas Riveros til landskampe i oktober, når han netop er vendt tilbage efter en alvorlig korsbåndsskade.

Brøndbys Blas Riveros blev alvorligt skadet under superligakampen mellem Brøndby IF og OB den. 8 november 2020. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby IFs paraguayanske venstreback Blas Riveros spillede mandag sine første kampminutter i godt og vel et år, da han blev indskiftet i en reserveholdskamp mod F.C. København.

På trods af den begrænsede spilletid efter en alvorlig korsbåndsskade, som han pådrog sig sidste år i november, er Blas Riveros blevet udtaget til Paraguays landsholdstrup, der skal spille tre kampe i oktober.

En udtagelse, som vækker stor undren hos Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen. Det fortæller han til Ekstra Bladet.

– De udtog også Blas til kampene i september. Men jeg forventer ærlig talt ikke, han skal af sted til de tre kampe i oktober, siger Niels Frederiksen til Ekstra Bladet og forklarer sit synspunkt:

– Blas er efter vores klare vurdering endnu ikke klar til at spille topfodbold efter så lang en pause. Derfor er vi også meget forsigtige med ham, siger cheftræneren endvidere til EB, der nu vil have en snak med forbundet.

campo.dk på Facebook – alle dagens vigtigste nyheder i dit feed

– Nu må vi have en snak om situationen med det paraguayanske fodboldforbund, slutter Niels Frederiksen, der muligvis kan få svært ved at nægte Blas Riveros afrejse til Sydamerika.

Ifølge FIFA’s regler for landsholdsfodbold, skal klubberne som udgangspunkt nemlig frigive spillerne til officielle kampe. 

Læs også: Brøndbys mareridtsdebutant tilbage i aktion: Jeg sov ret skidt i nat

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P