1 min læsningNiels Frederiksen indrømmer: Top 6 er rigeligt at forholde sig til

Brøndby-træner Niels Frederiksen var ærlig i sin sag, da han efter Randers-kampen i går fortalte til campo.dk, at klubben fra Vestegnen skal kæmpe indædt for at komme blandt de seks bedste, mens han anerkendte rækkens to dominerende hold

1 min læsning
Selvom Brøndby har høstet flere point på det seneste i Superligaen, ser han det som en udfordring at komme i top seks. Foto: Bo Amstrup Ritzau Scanpix

De forsvarende danske mestre har haft en vanskelig start på dette års udgave af 3F Superligaen, hvor det kun blev til tre point efter de første fem kampe. Men ifølge Niels Frederiksen, er de godt på vej til at indhente pointefterslæbet med de seneste præstationer in mente.

Det fortæller den karismatiske Brøndby-træner til campo.dk efter gårsdagens kamp mod de lyseblå fra Kronjylland, der endte 1-1.

– Vi har et pointefterslæb, der skal ‘catches op’. Det betyder at vores pointgennemsnit i de næste 11 runder skal være bedre. Det bliver en kamp at komme i top seks, det gør det. Men jeg tror på det kan lade sig gøre, og jeg er sikker på vi følger det seneste pointgennemsnit fremadrettet. Og gør vi det, så er der ingen ko på isen.

Læs også: Brøndby prøvede og prøvede i Randers – men det endte med 1-1 og ny Uhre-skade

Da han bliver spurgt ind til om tops 6 er nok at stræbe efter, var den tidligere U21-landsholdstræner klar i mælet:

– For mig er det lige nu rigeligt at tale om top 6 (…). Jeg ser en række, hvor der et to hold (FCM og FCK, red.), som er bedre mandskaber end os lige nu – no doubt, forklarer han og supplerer:

– Derudover har Silkeborg gjort det fantastisk, mens OB, AaB og Randers ligeledes har gjort det godt, understreger Brøndby-træneren afslutningsvis.

Læs også: Niels Frederiksen giver status på Uhres ankelskadeTimeline

Notifications

Notifikationer