Suaréz tog hævn over Koeman og forværrede Barca-krisen

Atlético Madrid tog lørdag aften imod FC Barcelona på hjemmebane. Hovedstadsklubben tog en sikker sejr, hvor Luis Suaréz scorede mod sin gamle klub.

Luis Suaréz
Luis Suaréz spillede i FC Barcelona fra 2014 til 2020. Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix.

Lørdag aften tog Atlético Madrid imod FC Barcelona hjemme på Wanda Metropolitano i den sene kamp i LaLiga.

Det blev en kamp, hvor Atlético uden større problemer fik forværret Ronald Koeman og Barcelonas krise. Oven i det skulle det endda være en gammel Barca-spiller, som skulle få en afgørende rolle i lørdagens kamp.

Luis Suaréz blev nemlig kampens helt store helt, da han både assisterede og scorede i Atléticos sejr over Barca.

Efter 23 minutter fik han kombineret sig igennem sine gamle venner i Barcelona-forsvaret, hvor han fandt franske Thomas Lemar, der kunne score sikkert til 1-0.

Kort inden pause blev ondt til værre for Barcelona, da Suaréz ikke var færdig med at forværre krisen i hans gamle klub.

Denne gang var opskriften til målet dog omvendt, da Thomas Lemar fik kombineret sig igennem Barca-forsvaret og spillet sin uruguayanske angriber alene med Marc-Andre ter Stegen i Barca-målet. Her var den gamle Barcelona-angriber iskold og satte den udenom hans tidligere holdkammeret til 2-0.

Flere mål blev det ikke til i kampen, og Luis Suaréz kunne derfor tage sin hævn over Barcelona og især Ronald Koeman, som var manden bag uruguayerens afsked med klubben tilbage i sommeren 2020.

Efter sejren på 2-0 over FC Barcelona lægger Atlético Madrid sig op på en delt førsteplads med Real Madrid, der først spiller søndag.