1 min læsningFordel til Danmark inden Østrig-opgør: Flere profiler skadet

Når det danske landshold møder Østrig tirsdag den 12. oktober kan de med stor sandsynlighed spille sig til VM-slutrunden med en sejr. Op til den kamp har Kasper Hjulmands landshold fået en stor fordel, da Østrig mandag aften har meldt flere spillere ude af opgøret på grund af skader.

1 min læsning
Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand på pressemødet, hvor han udtog det danske landshold. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Danmark har spillet et fremragende VM-kvalifikations gruppespil indtil videre og kan med en sejr over Moldova og Østrig spille sig til VM-slutrunden med to kampe i hånden.

Den mulighed er mandag aften blevet forstærket, da Østrig på deres officielle hjemmeside for landsholdet har meldt tre spillere ude af opgøret med skader, mens andre spillere er tvivlsomme.

Profilerne som det østrigske landshold må undvære, er den tidligere Premier League-spiller Marko Arnautovic, Hoffenheim-spilleren Christoph Baumgartner og Benfica-spilleren Valentino Lazaro.

Som erstatning for de tre spillere har Østrigs landstræner, Franco Foda, indkaldt Kevin Danso fra Lens, Phillipp Mwene fra PSV Eindhoven, Maxilimilian Weber fra Red Bull Salzburg samt Ercan Kara og Marco Grüll fra Rapid Wien.

Danmark møder Østrig tirsdag den 12. oktober hjemme i Parken klokken 20:45. Kampen bliver vist på Kanal5.

Læs også: Frankrigs landstræner fortryder ikke manglende udtagelse af AC Milan-angriber

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer