1 min læsningFrankrigs landstræner fortryder ikke manglende udtagelse af AC Milan-angriber

Den franske landstræner, Didier Deschamps, udtog den 30. september Frankrigs trup til den kommende landsholdssamling. Her har landstræneren udeladt Olivier Giroud, som er skuffet over ikke at have modtaget et opkald. Det er noget som Deschamps, ifølge et italiensk medie, ikke fortryder.

1 min læsning
Didier Deschamps
Didier Deschamps på pressemødet, hvor han offentliggjorde den franske landsholdstrup. Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix.

Ligaerne er igen gået på landsholdspause, og i den anledning har Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, udtaget en trup på 23 mand. En af dem, som ikke blev en del af den trup var AC Milans Olivier Giroud.

Det er noget, som har skuffet den franske angriber, da han angiveligt ikke skulle have modtaget et opkald fra Deschamps inden den officielle trup blev offentliggjort. Det tager landstræneren dog ikke tager så tungt:

– Om jeg fortryder ikke at have snakket med Giroud inden? Overhovedet ikke. Jeg traf min beslutning, men der er helt sikkert en chance for, at Olivier vil vende tilbage til landsholdet i fremtiden, siger Didier Deschamps ifølge det italienske medie La Gazzetta dello Sport til Telefoot.

Læs også: Mbappé var selv forbi ledelsen med transferønske

Deschamps og resten af det franske landshold møder torsdag den 7. oktober Belgien i Nations League-semifinalen klokken 20:45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer