1 min læsningEverton-komet giver Benitez og holdkammerater skylden for god sæsonstart

Everton købte denne sommer Demarai Gray fra Bayer Leverkusen, hvor han ikke oplevede den store succes. Den har han dog oplevet i hans nye klub Everton, hvor han har overrasket alle i Premier League. Det skyldes, ifølge hovedpersonen selv, hans manager og holdkammerater.

1 min læsning
Everton
Everton stod 1-1 med Manchester United på Old Trafford lørdag eftermiddag. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.

Engelske Demarai Gray blev hentet til Leicester City fra Birmingham City tilbage i 2016 for 5,10 millioner pund, hvor han dengang blev spået til at være et stort talent. 

Gray havde dog svært ved at vise niveauet i Leicester og efterfølgende Bayer Leverkusen, hvor der var langt imellem de gode præstationer.

Denne sommer valgte Evertons manager, Rafael Benitez, lidt overraskende at hente englænderen til Merseyside-klubben fra Bayer Leverkusen for to millioner pund. Men det har hverken spanieren eller Evertons fans fortrudt, da Gray har vist stortform i starten af denne Premier League-sæson.

Det høje niveau fra sæsonstarten skyldes, ifølge hovedpersonen selv, nogle helt særlige grunde:

– Den kontinuitet har jeg manglet over de sidste par år. Jeg har en manager her og et hold, som tror på mig og giver mig frihed til at udtrykke mig selv. Jeg nyder fodbold igen. Alt er gået perfekt her. Jeg vil bare gerne fortsætte med at arbejde hårdt for at bibeholde mit niveau og samtidig forbedre mig, siger Demarai Gray til Evertons hjemmeside.

Læs også: Chilwell erstatter holdkammerat i engelsk landsholdstrup

Gray har i denne sæsons Premier League scoret tre mål og lavet en enkelt assist i syv kampe for Everton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer