1 min læsningChilwell erstatter holdkammerat i engelsk landsholdstrup

Den engelske venstreback Ben Chilwell er mandag aften blev indkaldt til Englands landsholdstrup, som erstatning for holdkammeraten Reece James, der ikke når at blive sin ankelskade kvit.

1 min læsning
Ben Chilwell
Ben Chilwell spillede hele kampen lørdag eftermiddag imod Southampton i Premier League. Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix.

Ben Chilwell fik en svær sæsonstart, hvor det blev til minimalt med spilletid i de første mange kampe. 

Men efter flere optrædener den seneste tid, og derudover en scoring mod Southampton lørdag eftermiddag, er Chilwell ved at finde formen igen.

Det bliver nu krydret med en udtagelse til det engelske landshold. Her har Englands landstræner, Gareth Southgate, indkaldt Chilwell, som erstatning for holdkammeraten Reece James, der ikke når at blive sin ankelskade kvit inden de kommende landskampe. Det meddeler Chelsea på deres officielle hjemmeside.

Læs også: Frankrigs landstræner fortryder ikke manglende udtagelse af AC Milan-angriber

Derudover har Southgate også efterudtaget AS Romas engelske angriber, Tammy Abraham, der har fået en god start på eventyret i Italien.

England rejser lørdag den 9. oktober til Andorra for at spille deres første kamp i landsholdspausen, og møder tirsdag den 12. oktober Ungarn hjemme på Wembley. The Three Lions topper på nuværende tidspunkt Gruppe I, hvor de har fået 16 point efter seks kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer