2 min læsningPique: Vi kunne have spillet i tre timer uden at score

Ondt blev værre for FC Barcelona, da de lørdag aften tabte med 2-0 til Atlético Madrid i LaLiga. Efter kampen er Barcelonas forsvarsgeneral, Gerard Pique, ude med en meget hård og kontant udmelding omkring holdet og klubbens situation.

2 min læsning
Gerard Pique og Luis Suaréz
Gerard Pique i aktion mod sin tidligere holdkammerat, Luis Suaréz, i kampen mellem Atlético Madrid og FC Barcelona. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona har været igennem endnu en mareridtsuge. Onsdag aften tabte med de med hele 3-0 til portugisiske Benfica, mens de lørdag aften måtte se sig slået af Atlético Madrid med 2-0.

Det er noget, som påvirker den catalanske forsvarsspiller i Barcelona, Gerard Pique, rigtig meget:

– Vi kunne have spillet i tre timer, og vi ville stadig ikke have scoret et mål. Det er kompliceret. Vi lider, jeg er nødt til at være ærlig.

– Det er svære tider, noget som nogle af os aldrig har oplevet før. Vi vil rigtig gerne vende op og ned på situationen. Vi har mange problemer, og vi mangler mange ting, det vil selv en blind mand kunne se.

– Det er ikke kun ét problem, men flere. Selvom dette er sket, tror jeg, at vi vil komme tilbage. Dette er svære tider, og vi har ikke prøvet det før. Stemningen i omklædningsrummet er rigtig god, vi ønsker at vende rundt på tingene, siger Gerard Pique ifølge goal.com til Movistar Plus efter kampen mod Atlético Madrid.

Udover holdets spillemæssige problemer giver Pique også sin vurdering på problematikken mellem FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, og klubben træner, Ronald Koeman:

– Laporta og Koeman? Vi spillere kan ikke involvere os, der er få ting, vi kan gøre. Vi er nødt til at gå ud på banen, gøre vores bedste, for der er dage, hvor det går godt, og dage hvor det ikke gør, siger Gerard Pique.

FC Barcelonas næste kamp er først den 17. oktober, da ligaerne går på landsholdspause efter denne runde. Her møder den catalanske klub Valencia med danske Daniel Wass.

Læs også: Suaréz tog hævn over Koeman og forværrede Barca-krisen

Timeline

Notifications

Notifikationer