1 min læsningMarc Dal Hende efter 4-0-nederlag: Der er fuld opbakning til træneren

SønderjyskE-anfører, Marc Dal Hende, var stærkt utilfreds med SønderjyskE's udtryk i søndagens 0-4-nederlag til AaB, men forsikrer, at der i spillertruppen er fuld opbakning til træner Michael Boris.

1 min læsning
SønderjyskE-anfører, Marc Dal Hende var langt fra tilfreds med søndagens 4-0-nederlag til Aab. Foto: Scanpix/Ritzau.

SønderjyskE led i søndagens superligaopgør mod AaB et stort nederlag, da sønderjyderne måtte rejse hjem fra Aalborg Portland Park med et nederlag på 0-4.

SønderjyskE’s anfører, Marc Dal Hende, var bestemt ikke tilfreds med sit holds udtryk i kampen.

– Vi skal alle sammen hjem og kigge os selv i spejlet, for det er bare ikke godt nok. Der var ingen stolthed i anden halvleg. Vi spiller i en klub med en masse DNA og stolthed, og det var der intet af, fortalte Marc Dal Hende efter kampen til Campo.dk og slog samtidig fast, at der er opbakning til holdets tyske træner, Michael Boris.

– Det er der helt sikkert. Der er fuld opbakning. Nogen gange fungerer det ikke for et hold, men så må man fighte sig gennem det, og det gør vi bestemt ikke i anden halvleg, sagde SønderjyskE-anføreren.

Marc Dal Hende erkender samtidig, at nedrykningspil i Superligaen er en realitet.

– I år bliver en kamp om at overleve i Superligaen, og vi skal blive ved med at kæmpe. Men vigtigst af alt skal vi til at spille med ære, fortalte Marc Dal Hende.

SønderjyskE placerer sig med søndagens nederlag under stregen i Superligaen med otte point efter 11 kampe, hvor kun Vejle Boldklub har fået en ringere sæsonstart.

Læs også: AaB sender SønderjyskE hjem med lussing

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer