1 min læsningDavid Nielsen efter 0-4-nederlag: Vi blev overraskede over intensiteten

David Nielsens AGF havde inden søndagens kamp mod FC Midtjylland vundet deres tre seneste superligakampe. Den sejrsstime blev brudt, da AGF på udebane tabte 0-4 til FC Midtjylland, hvor AGF, ifølge David Nielsen, blev overrumplet af FC Midtjyllands intensitet.

1 min læsning
AGF-træner, David Nielsen, kunne fra sidelinjen se sit mandskab tabe 0-4 til FC Midtjylland. Foto: Scanpix/Ritzau.

AGF havde inden søndagens opgør mod FC Midtjylland trukket sig sejrrigt ud af sine seneste tre superligakampe. Århusianerne formåede dog ikke at ride videre på sejrsbølgen, da de tabte 0-4 til FC Midtjylland.

Og særligt FC Midtjyllands intensitet overraskede AGF, fortalte David Nielsen efter kampen til Eurosport.

Læs også: Frem og tilbage da Liverpool og City glippede førstepladsen

-Uden at forklejne de hold, vi har slået i de tre seneste kampe, så er det ikke hold, der spiller med det højeste tempo eller intensitet. Det betyder, at vi har fundet noget tryghed i de kampe, fordi vi ikke er blevet presset så meget på tempo. Når vi så kommer herud og spiller mod Midtjylland, oplever vi en helt anden intensitet og tempo, end vi har været vant til i vores tre seneste kampe, fortæller David Nielsen.

David Nielsens AGF skal efter landsholdspausen møde AaB hjemme på Ceres Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer