2 min læsningFlemming Østergaard revser FCK-ledelsen: Det er uværdigt!

Lørdag blev det bekræftet, at F.C. Københavns holdleder, Per Wind, er blevet fyret i klubben, og det samme gør sig gældende for Mikael Antonsson. Den beslutning forstår tidligere bestyrelsesformand, Flemming Østergaard, absolut intet af.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det blev løftet en del øjenbryn, da det tidligt lørdag blev bekræftet, at Per Wind og Mikael Antonsson snart er fortid i F.C. København.

Mikael Antonsson bærer den lidet danske titel som Football Operations Manager, mens Per Wind, der har været i klubben i mere end 20 år, er chefholdleder. Sidstnævnte bekræftede lørdag, at han var blevet fyret og at han var ’mega skuffet’ over klubbens behandling. Den følelse står han ikke alene med.

– Stil og anstændighed er ikke noget man køber i et supermarked. Jeg konstaterer, at mennesker med det rette FCK-dna igen ryger ud af vagten på en uværdig måde, skriver Flemming Østergaard i sin klumme på POV International.

Læs også: Per Wind til EB: Ja, jeg er blevet fyret

Flemming Østergaard – også kendt som Don Ø – fungerede i årene fra 2002 til 2010 som bestyrelsesformand for F.C. København og Parken Sport & Entertainment, og selvom han medgiver, at det er op til ledelsen at bestemme, hvilken retning organisationen skal gå i, så bryder han sig ikke om måden denne gang.

– Per Wind har været ansat i FCK/PSE i 22 år. Hvordan kan en ledelse og budbringerne Peter “PC” Christiansen og Daniel Rommedahl sidste dag i en måned meddele en fyring midt i sæsonen for at spare et par måneders løn? Lyder det retorisk fra Flemming Østergaard, der ikke er bleg for at komme med et forslag.

– Havde det ikke været værdigt at sætte sig ned med Per og Anton (Mikael Antonsson, red.) og blive enige om at samarbejdet af den ene eller anden grund skal ophøre, men at gøre det værdigt, således at de i fælleskab kunne meddele omverdenen, at grundet omstændighederne, ville samarbejdet ophøre, når sæsonen 2021/22 var afsluttet, lyder det fra 77-årige Flemming Østergaard.

Flemming Østergaard blev både udnævnt og frataget titlen som æresmedlem i F.C. København i 2010.

Timeline

Notifications

Notifikationer