2 min læsningVirgil van Dijk taler endelig ud om tiden efter knæskaden

Liverpool FC møder søndag Manchester City i et vaskeægte topopgør, hvor de to engelske klubber kæmper om førstepladsen i Premier League. Liverpools styrmand i forsvaret, Virgil van Dijk, fortæller nu for første gang om, hvor fit han føler sig efter sit lange skadesforløb med knæet.

2 min læsning
Virgil Van Dijk og Mohamed Salah
Liverpool ligger efter seks spillerunder på førstepladsen i Premier League med 14 point. Foto: Pedro Nunes/Reuters/Ritzau Scanpix.

Forud for søndagens topopgør i Premier League mellem Liverpool FC og Manchester City har den hollandske midterforsvar Virgil van Dijk udtalt sig til Liverpools hjemmeside.

Her kommer van Dijk ind på, hvordan det har været at vende tilbage til grønsværen efter den alvorlige korsbåndsskade, som Liverpool-styrmanden pådrog sig den 17. oktober 2020 mod Everton.

– Vi gør det godt, og for mig selv personligt, så var jeg igennem en god proces for at komme tilbage til fuld fitness. Den eneste måde at blive helt klar igen er ved at spille kampe og at lære fra de situationer, som kan ske under en kamp.

– Men jeg prøver alt og gør alt, der er muligt for at blive så god, som jeg kan, og så hurtigt s0m jeg kan, uden at skulle overdrive det. Indtil videre er jeg meget glad for den proces, som jeg har været igennem, men jeg er der stadig ikke helt endnu, siger Vigil van Dijk til Liverpool FCs hjemmeside.

Men Merseyside-klubbens forsvarsgeneral er dog sikker på, at han kan blive endnu bedre:

– Jeg tror, der er endnu mere på vej. Alle som ved, hvordan det er at have en knæskade og har været ude i så lang tid ved, at det vil tage, selv efter du er i gang med at spille igen, op til år måske, før du er helt, helt klar.

– Men alles krop er forskellig, alles knæ er forskelligt og alles heling er forskellig. Indtil videre føles det godt, og jeg er bare glad for, at manageren (Jürgen Klopp, red.) viser mig tillid og bare putter mig ud i det og giver mig muligheden for at bliver bedre samtidig. Jeg har det godt, men der er altid plads til forbedring, og jeg føler, at det er på vej, siger Virgil van Dijk til Liverpools hjemmeside.

Virgil van Dijk og Liverpool møder søndag klokken 17:30 Manchester City hjemme på Anfield Road i en direkte duel om førstepladsen i Premier League.

Læs også: Stor forvirring hos Tuchel: Reece James er blevet indlemmet i Englands-trup

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer