1 min læsningSolskjær efter kneben sejr: Når Ronaldo er på banen, scorer vi mål

Manchester United-træner, Ole Gunnar Solskjær, kunne fra sidelinjen se sit mandskab i store problemer mod spanske Villarreal. Først i overtiden sikrede Cristiano Ronaldo United sejren med sin scoring til 2-1.

1 min læsning
Ole Gunnar Solskjær og Manchester United hentede tre vigtige point i onsdagens opgør mod Villarreal. Foto: Scanpix/Ritzau.

Afgørelsen i onsdagens Champions League-kamp mellem Manchester United og Villarreal faldt først i den dybe overtid. Her sikrede Cristiano Ronaldo United sejren med sin scoring til 2-1.

Trods sejren anerkender Manchester United-træner, Ole Gunnar Solskjær, at United havde problemer i kampen.

Det var en vanskelig kamp. Vi spiller ikke særlig god fodbold og er dårligt organiseret. Men når Ronaldo er på banen, bliver der ofte scoret mål, fortalte nordmanden med et glimt i øjet efter kampen til TV3+.

-Vi havde store problemer i første halvleg, og vi kan ikke spille sådan i en hel sæson og forvente, at vi vinder kampe, sagde Ole Gunnar Solskjær.

United placerer sig med sejren på tredjepladsen i deres pulje med tre point, efter de skuffede i første runde i nederlaget til Young Boys. 

Læs også: Drømmetræf og Ronaldo redder Solskjærs United

Timeline

Notifications

Notifikationer