Chiesa sikrer Juventus-sejr 10 sekunder inde i 2. halvleg

Juventus' Federico Chiesa sikrede med sin lynhurtige 1-0-scoring, at Juventus besejrede Chelsea og nu fører sin gruppe.

Chiesa scorede til 1-0 10 sekunder inde i anden halvleg. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det var Juventus, der trak det længste strå i onsdagens Champions League-opgør mod Chelsea i Torino.

Det var ellers Chelsea, der kom bedst fra start og satte Juventus under et enormt pres i starten af kampen. London-klubben havde op mod 70 procents boldbesiddelse i første halvleg.

Men det var Juventus’ angriber Federico Chiesa, der kom frem til første halvlegs største chance, da han fra kantet af feltet skød kort forbi mål efter 22 minutters spil.

Og netop Chiesa kom på tavlen med sin scoring til 1-0 bare 10 sekunder inde i anden halvleg, da han og Juventus overfaldt et passivt Chelsea-mandskab.

Der opstod spænding i kampens døende minutter, da VAR tjekkede et potentielt straffespark til Chelsea, efter bolden strejfede en Juventus-spillers arm. Men straffesparket blev ikke dømt, og kampen sluttede 1-0.

Juventus fører nu Gruppe H med seks point efter de første to kampe, mens Chelsea følger trop på andenpladsen med tre point.

Chelsea fortsætter med onsdagens nederlag en statistik, der viser, at klubben har store problemer på udebane mod italienske hold. Inden aftenens opgør havde London-klubben tabt deres seneste fire Champions League-kampe på italiensk græs mod fire forskellige italienske klubber.