1 min læsningBedre end 0-3-sejren over Barcelona? – Kein Problem!

Bayern München begynder allerede så småt at ligne en potentiel vinder af Champions League, efter de i deres anden Champions League-kamp sendte Dynamo Kiev hjem med et 5-0-nederlag.

1 min læsning
Robert Lewandowski gjorde med kampens to første scoringer sit til at Bayern München stryger til tops i gruppe E. Foto: Christof Stache/AFP/Ritzau Scanpix

Hvis man skal have point på Allianz Arena, så skal man undgå at dumme sig og samtidig dæmme op for altid farlige Robert Lewandowski.

Ingen af delene formåede ukrainske Dynamo Kiev, da de onsdag aften var på besøg i Bayern til anden runde af Champions League. Allerede efter ti minutters spil valgte udeholdets anfører, Sergiy Sydorchuk, at sætte albuen på et hjørnespark.

Dommeren var til trods for store ukrainske protester sikker i sin sag, og heller ikke et VAR-gennemsyn kunne ændre dommen, som lød på et Bayern München straffespark. Det skulle Robert Lewandowski naturligvis tage sig af, og med et lille ’Jorginho’-hop havde han ingen problemer med at passere den ukrainske målmand.

Godt midtvejs i halvlegen kunne Lewandowski fordoble, da hans bedste legekammerat, Thomas Müller, efter en opspilsfejl fandt polakken i dybden. Med 2-0-scoringen var luften så småt feset ud af den ukrainske ballon, mens Bayern München skulle forsøge at gøre det bedre end for to uger siden, hvor de slog FC Barcelona med 0-3.

Det lykkedes tyskerne fint med, for i anden halvleg kunne først Serge Gnabry, dernæst Leroy Sané  og slutteligt Maxim Choupo-Moting gøre det til 3, 4 og 5-0 for de tyske værter, der med storsejren allerede ligner en sikker deltager i knockout-fasen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P