Donyell Malen’s første Champions League-mål var nok for Dortmund

Dortmund trak sig sejrrigt ud af kampen mod Sporting. Sejren bringer tyskerne op på en delt førsteplads i gruppen, mens portugiserne forbliver på sidstepladsen.

Den tidligere PSV-bomber, Donyell Malen, scorede sit første Champions League mål for tyskerne. Foto: Thilo Schmuelgen Reuters/Ritzau Scanpix

Sporting Lissabon kom til Dortmund for at jagte de første point i dette års Champions League. Men de måtte se sig besejret knebent efter en scoring fra tyskernes nye angrebssatning Donyell Malen.

Kampen tippede til hjemmeholdets fordel i kampens indledning. Og det var også tyskerne, der lagde bedst fra land, da den nytilkomne Dortmund-angriber Donyell Malen åbnede sin europæiske målkonto, da han på en aflevering fra stjernefrøet, Jude Bellingham, sikkert sparkede den i kassen til 1-0 efter 37 minutter.

2. halvleg var mere jævnbyrdig, da portugiserne kom mere frem på banen og fik skabt nogle fornuftige chancer. Dog uden output.

Kampen endte derfor med en smal sejr til de gulklædte, som reserverer andenpladsen i Gruppe C, mens Sporting beholder deres placering på fjerdepladsen.