Real Madrid flopper fælt mod FC Sheriff Tiraspol

FC Sheriff stod overfor noget af en opgave, da de på udebane skulle møde mægtige Real Madrid. Men den moldoviske klub skabte sensationen og tog fra Bernabeu med en 1-2-sejr.

FC Sheriff har nu seks point efter de første to Champions League-kampe. Foto: Scanpix/Ritzau.

Det lignede en umulig opgave for moldoviske FC Sheriff at få point med hjem fra Bernabeu i aftenens Champions League-kamp mod kongeklubben Real Madrid.

Men det var FC Sheriff, der overraskende kom på tavlen efter 25 minutters spil, hvor Djasur Yakhshibaev udnyttede klubbens første chance til at bringe sit hold foran med 0-1.

Efter pausen satte Real Madrid FC Sheriff under et massivt pres, hvor Madrid-klubben havde helt op mod 75 procents boldbesiddelse. Og det intense pres resulterede i et straffespark, som formstærke Karim Benzema eksekverede køligt og udlignede til 1-1.

Meget tydede på, at Real Madrid ville tage de tre point i kampen med en scoring i de sidste 25 minutter. Men sådan gik det ikke, da FC Sheriffs Sebastien Thill scorede og sikrede FC Sheriff en chok-sejr på 1-2 mod Real Madrid.

FC Sheriff har nu imponerende seks point efter de første to Champions League-kampe, mens Real Madrid må nøjes med andenpladsen og tre point.