1 min læsningTottenham-manager giver sig selv skylden for nederlaget til Arsenal

Tottenham tabte søndag aften med 3-2 til Arsenal i The North London Derby, hvor Arsenal var foran med 3-0 efter blot 34 minutter. Efter kampen skyder Tottenhams manager, Nunu Espirito Santo, skylden på sig selv for nederlaget.

1 min læsning
Nunu Espirito Santo
Tottenham har efter de første seks kampe fået ni point i Premier League. Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix.

I søndagens kamp mellem Arsenal og Tottenham var det allerede i første halvleg tydeligt, hvem kampens sejrherre ville blive.

Efter kun 34 minutters spil var Arsenal foran med imponerende 3-0 over Spurs. Det er samtidig en ny rekord i The North London Derby, da det er det hurtigste, et af de to hold har været foran med de cifre.

Efter kampen giver Tottenhams manager, Nunu Espirito Santo, sig selv skylden for søndagens nederlag:

– Jeg tog ikke de rigtige beslutninger. Og jeg nægter at fortælle mere om det end det. Det er mit ansvar. Alt som jeg skal sige, vil jeg sige til mine spillere. Fordi vi må løse problemerne sammen, siger Tottenhams manager, Nunu Espirito Santo, ifølge ESPN.

Derudover havde Spurs-manageren et andet vigtigt budskab efter kampen:

– Jeg har en besked til vores fans. En besked om, at vi er skuffede, fordi i dag var en speciel kamp for os alle, for vores fans, og vi opnåede ikke det niveau, som vores fans havde fortjent.

– Så min besked er, at jeg lover, at vi vil løse det. Det er den eneste besked, som vi kan give med ord. Nu er det bare at arbejde. Hvad jeg forventer, og hvad jeg vil have, er en helt anden kamp i den næste der kommer, siger Nunu Espirito Santo ifølge ESPN.

Tottenhams næste kamp, hvor de skal forsøge at indfri deres besked til fansene, er torsdag den 30. september, når de i Conference League hjemme på Tottenham Hotspur Stadion møder slovenske NS Mura.

Læs også: Arsenals 10’er: Den bedste dag i mit liv

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer