1 min læsningArsenals 10’er: Den bedste dag i mit liv

Emile Smith Rowe fortæller, at han nok havde den bedste dag i sit liv, da den unge englænder scorede og assisterede i Arsenals sejr over Tottenham.

1 min læsning
Emile Smith Rowe
Emile Smith Rowe bragte Arsenal i front efter blot 12 minutter, da The Gunners besejrede Tottenham med 3-1. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Arsenal sejrede med 3-1 over Tottenham i The North London Derby søndag aften. Efterfølgende fangede BBC en lykkelig Emile Smith Rowe, der både scorede og assisterede for The Gunners.

– Det er formentlig den bedste dag i mit liv. Det er en speciel følelse – også at have min familie her på stadion, sagde en tydeligt tilfreds Emile Smith Rowe til BBC, inden han sendte rosende ord til sit holds tilhængere.

– Fansene har gjort så meget for os, og vi vil gerne takke dem så godt, vi kan. Jeg føler, at vi arbejdede så hårdt. Vi fik en svær start på sæsonen, men det går rigtig godt i øjeblikket. Vi skal dog holde benene på jorden, sluttede den 21-årige englænder.

Læs også: Maldini-familiens arvetager indtager Europas fodboldscene

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer