Serie A

Napoli fortsætter suveræn start på Serie A

Napoli tog søndag aften på hjemmebane imod Cagliari, hvor det italienske tophold vandt. Klubben lægger sig dermed tilbage på førstepladsen i Serie A.

Napoli
Napolis Victor Osimhen fejrer sin scoring samme med sine holdkammerater. Foto: Carlo Hermann/AFP/Ritzau Scanpix.

Napoli skuffede fælt i den sidste kamp i sidste sæson, hvor klubben med 1-1 imod Hellas Verona akkurat ikke nåede Champions League-pladserne i den italienske Serie A.

Det italienske mandskab er dog kommet flyvende fra start i denne sæson, hvor det inden søndagens kamp var blevet til fem sejre i fem kampe. Derudover havde klubben scoret hele 14 mål og kun lukket to ind.

Hjemme på Stadio Diego Armando Maradona tog Napoli imod bundholdet Cagliari, der inden denne kamp blot havde hentet to point i Serie A.

Det blev en kamp som forventet, hvor Napoli efter 90 minutter kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

Allerede efter 11 minutter var den målfarlige Victor Osimhen på spil, da han scorede til 1-0. Den nigerianske angriber er dermed oppe på seks mål i de sidste fire kampe for Napoli.

Kampen blev endegyldigt lukket, da italienske Lorenzo Insigne efter 57 minutter scorede på et straffespark til 2-0, hvilket blev kampens endelige resultat.

Napoli lægger sig dermed alene op på førstepladsen i den italienske Seria A, hvor de efter seks runder har 18 point. Nærmeste efterfølger til den syditalienske klub er AC Milan, der har 16 point efter de første seks runder.

Napoli skal forsøge at fortsætte den suværene stime i Serie A, når de den 3. oktober møder Fiorentina på udebane.