1 min læsningGodt United-nyt: Profil kan være tilbage i træning i denne uge

Marcus Rashford kan være tilbage i træning på fredag, hvis han får grønt lys af lægestaben.

1 min læsning
Marcus Rashford
Marcus Rashford kan være tilbage for Manchester United inden længe. Den engelske angriber blev efter EM opereret i skulderen, men kan fredag være tilbage i træning med sine holdkammerater. Foto: Jon Super/Reuters/Ritzau Scanpix

Marcus Rashford blev efter EM-slutrunden opereret i skulderen og har derfor ikke været i aktion på fodboldbanen siden. Nu er der dog nyt fra den engelske Manchester United-angriber, der selv håber at være tilbage på træningsbanen allerede på fredag.

Det oplyser han selv i et tweet mandag ved middagstid:

Læs også: Ekspert: Derfor vinder Manchester United ikke Premier League

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer